Lisa Rankin: Pionirka Integrativnog Zdravstva i Duševnog Blagostanja

Revolutivna Vizionarka Zdravstva: Lisa Rankin se ističe kao revolucionarna vizionarka u domenu integrativnog zdravstva, pružajući jedinstvene uvide i pristupe za postizanje holističkog blagostanja. Njena strast i predanost su pokretači promjena u svijetu zdravlja i medicinskih praksi.

Dobrobit na Fizičkom i Emotivnom Nivou: Kroz svoj rad, Lisa Rankin združuje fizičke i emotivne aspekte zdravlja, pružajući dublje razumijevanje veze između tijela, uma i duše. Njeni pristupi podstiču integraciju i ravnotežu, te podržavaju celovito blagostanje na svim nivoima.

Inspiracija za Transformaciju Života: Njene knjige su izvor inspiracije za transformaciju života, nudeći praktične alate, mudrost i podsticajne priče koje inspirišu čitatelje da preuzmu kontrolu nad svojim zdravljem i žive ispunjen i autentičan život.

Pionirska Misija Samoopredeljenja: je predvodnica u misiji samoopredeljenja i suštinskog iscjeljenja, osnažujući ljude da prepoznaju i slijede svoje unutarnje pozive, te da se povežu sa sopstvenim izvorom snage i zdravlja.

Nasljednica Revolucije Zdravlja: Njeno nasljeđe predstavlja revoluciju u pristupu zdravlju i dobrobiti, ostavljajući trajni uticaj na ljude širom svijeta i inspirišući ih da ostvare svoj puni potencijal zdravlja i sreće.

Приказани сви од укупно 2 резултата

UM IZNAD MEDICINE (Dr LISA RANKIN)

Original price was: 1,100.00 RSD.Current price is: 880.00 RSD.

LEK ZA STRAH – STRAH KAO LEK (Dr LISA RANKIN)

Original price was: 1,350.00 RSD.Current price is: 1,080.00 RSD.